Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar: gmsuport@gmail.com

divendres, 8 de maig del 2020

Pràxies i consciència fonològica i síl·làbica

Hola a tots i totes!

Aquí teniu uns quants recursos per treballar les pràxies i la consciència fonològica i sil·làbica, esperam que us faci passar un temps divertit. Podeu posar els vídeos en pantalla completa i aturar-los tantes vegades com necessiteu.

Primer, jugarem amb les pràxies. Teniu un vídeo per practicar-les con si fos una coreografia: repetiu al ritme de la música els exercicis orals que fa el mono. Les pràxies són importants per als infants perquè ajuden a desenvolupar els òrgans i músculs que necessitam activar quan parlem. Així que podeu practicar tantes vegades com pugau, potser 1 o 2 vegades cada uns quants dies.


Després, teniu un joc per jugar amb les síl·labes i paraules. Veureu que el joc consisteix en llevar una síl·laba a una paraula per crear noves. Intenteu adivinar quina paraula sorgirà abans que el vídeo ho digui!





Per últim, us deixo un joc senzill, dels que hem jugat tota la vida: el "veo, veo...". Aquí teniu unes quantes coses que comencen o contenen el fonema s. Es tracta de jugar al veo, veo amb aquestes paraules: "veo, veo... una paraula que comença per... sal", "veo, veo una paraula que comença per... sal i acaba per cha"...

Us poso les imatges directament per si voleu jugar des de l'ordinador, tablet o mòbil i més baix un document per si voleu imprimir-ho.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada