Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar: gmsuport@gmail.com

dilluns, 11 de maig del 2020

JOCS MOTRIUS



Bon dia!
La proposta d'avui consta de quatre activitats per treballar la motricitat fina i gruixuda, ideals per a Infantil o primer cicle de Pimària.




Act. 1

Línies simètriques: Es tracta de seguir simultàniament les línies dibuixades amb les dues mans (o si s'atreviu, el peus)

Necessitarem 2 retoladors (de diferents colors), 2 taps (dels mateixos colors que els retoladors), un full i imaginació.


                     

Act. 2

“Simó diu”: en aquesta activitat em versionat el mític joc d’imitació per colors; podeu modificar la quantitat de fulls, els colors que preferiu i la modalitat en espill o respectant mà dreta/esquerra.

Únicament necessitarem espai i o bé, fulls de colors o marques on poder posar la les mans o els peus (samarretes, plats de cartró, guix, etc).






Act. 3

Bots als números: Per a treballar els bots, podem combinar els números com desitgem que sigui de gran la distància a botar. Y donar l’ordre de contar ascendent o descendentment.

També podeu provar a que els ordenen en una filera ascendentment, caminant, agenollats, etc.






Atc. 4

Carrera de sacs: per tal de pujar de nivell, ho podem combinar amb la replegada d’objectes del terra com pilotes, globus, imatges (podem utilitzar oficis, parts del cos, expressions facials de content, trist, enfadat, etc. i que segons aneu triant, els nens han de fer un reconeixement de les imatges i recopilar-les), números...


Aprendre en moviment



Aquesta proposta està extreta de la pàgina de Facebook "Educación y movimiento", ací teniu el link per si voleu fer una ullada als vídeos explicatius:

https://www.facebook.com/educacionymovimiento/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada